/Almer
Almer 2018-03-28T10:48:37+00:00

Tel. 06 22426382

Almer de Velde

Mijn naam is Almer de Velde.

Samen met mijn vrouw en 2 kinderen (jongen van 5 en meisje van 3) woon ik in IJsselmuiden, gemeente Kampen. Naast het plezier dat ik haal uit mijn werk en gezinsleven, haal ik veel plezier uit sporten (hardlopen, fitness en voetbal).

De opleidingen commerciële economie en een post-hbo-opleiding tot coach heb ik afgerond. Mijn loopbaan is begonnen met een functie als commercieel medewerker bij Bomefa in Kampen en daarna heb ik als intercedent gewerkt voor Randstad, in Nunspeet en Dalfsen. Vervolgens ben ik aan de slag gegaan als adviseur praktijkleren en trainer bij Kenwerk (nu SBB). Sinds 2015 ben ik zelfstandig ondernemer en ben ik vooral trainer en adviseur op het snijvlak tussen onderwijs en bedrijfsleven. Dit combineer ik met mijn werk als jobcoach bij Alwin en Edwin.

Van nature ben ik open en sociaal ingesteld. Wat mij verder kenmerkt is dat ik betrokken, gedreven en eerlijk ben. Mijn uitgangspunt is dat er voor iedereen een geschikte werkplek is. Op ieder potje past immers een deksel. Ik vind het prachtig mooi en waardevol werk om iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt te begeleiden op, of naar, die geschikte werkplek. Dit doe ik door uit te gaan van wat de werknemer allemaal wél kan en leidinggevenden te helpen om op een passende manier rekening te houden met de werknemer. Samen-werken aan een goede samenwerking, zodat de werknemer vertrouwen krijgt en kwaliteiten ontwikkelt, waardoor hij of zij weer duurzaam aan het arbeidsproces kan deelnemen. Dat is mijn doel!