/Alwin
Alwin 2020-09-15T14:54:22+02:00

Tel. 06 236 661 48

Alwin van der Horst

Mijn naam is Alwin van der Horst, ik kom uit Harderwijk en graag vertel ik u wat over mijzelf.

Ik heb vier kinderen: een meisje en drie jongens. Na de MAVO ben ik gaan werken bij een plantenkwekerij en heb diverse BBL-opleidingen (platenteelt) gevolgd en afgerond. Vervolgens ben ik bij een hoveniersbedrijf gaan werken en ook hier heb ik diverse BBL-opleidingen (hovenier) gevolgd en uiteindelijk mijn uitvoerdersdiploma behaald. Na de overstap naar de Inclusief Groep ben ik gestart bij Inclusief Gresbo (groen) en daarna doorgestroomd naar Inclusief Inserto (verpakken en montage). Hier ben ik 7 jaar coördinator groepsdetachering geweest. Ondertussen heb ik HBO bedrijfskunde gedaan. In 2010 ben ik overgestapt naar Inclusief Intervens en had daar de functie van jobcoach/arbeidsconsulent. In dezelfde periode heb ik de opleiding tot erkend jobcoach afgerond. Inmiddels ben ik registerjobcoach.

Ik heb WSW’ers en Wajongers begeleid. Vanaf januari 2014 werken mijn collega Edwin Starke en ik onder de naam van der Horst & Starke B.V, jobcoaching en bemiddeling. Wij richten ons voornamelijk op de Wajongers.

Alwin in een paar woorden: trouw, toegankelijk, begripvol, duidelijk, humoristisch, oplossingsgericht en positief ingesteld.