Harderwijk in beweging naar werk

//Harderwijk in beweging naar werk

Harderwijk in beweging naar werk

Onlangs is het project ‘Harderwijk in beweging naar werk’ van start gegaan!

Van der Horst & Starke heeft al twee dergelijke projecten lopen in Kampen en Dronten. Inmiddels is het project ook in Harderwijk van start gegaan.

Het initiatief heeft als doel om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer fit en vitaal te krijgen. Denk daarbij aan jongeren met een Wajong, WIA uitkering of doelgroepenregister, die nu nog geen werk hebben. In negen maanden wordt toegewerkt naar een betere fitheid en belastbaarheid.

Twee ochtenden in de week sport de groep onder begeleiding van deskundige instructeurs en begeleiding vanuit van der Horst & Starke bij Sportcomplex Iedema. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het re-integreren. Ook geven wij sollicitatietraining en gaan we met de deelnemers aan de slag met het schrijven van een CV. Aan de hand van arbeidsmarktoriëntatie zoeken wij met hen naar een passende werkervaringsplaats, om werkervaring op te kunnen doen en ze verder voor te bereiden op betaald werk. Er wordt altijd gewerkt in groepen waardoor er een leuke groepsdynamiek ontstaat. Werk, fitheid en gezelligheid staan centraal.

Door dit project krijgen wij mensen van alle leeftijden in beweging naar werk!

Heb je zelf interesse en wil je meer weten over de inhoud van het programma? Klik dan hier voor meer informatie

By | 2018-08-02T11:03:37+02:00 2 augustus 2018|