/Joke
Joke 2018-03-28T10:53:33+02:00

Tel. 06 41634110

Joke Gort

Mijn naam is Joke Gort en ik heb jarenlange ervaring in het individueel en groepsgewijs begeleiden van mensen met een grote tot zeer grote afstand tot de arbeidsmarkt.

Ik heb mijn HBO SPH afgerond en ben geregistreerd Noloc jobcoach. Als Jobcoach heb ik zowel mensen met een Wajong als met WAO,WIA, WGA en WWB uitkering begeleid naar de arbeidsmarkt. Daarnaast heb ik trainingen gegeven aan 50 plussers in hun terugkeer naar de arbeidsmarkt, door zelfreflectie toe te passen en netwerken in te zetten.

Mijn kracht is om in de individuele coaching, mensgericht, professioneel en dienstverlenend te werken. Ik ben loyaal, positief , actief ,kan Out-of-the-box denken en ben creatief in het bedenken van oplossingen. Ik heb ervaren dat tijdens het luisteren naar de gecoachte, en bij het actief stappen zetten richting de arbeidsmarkt, het van belang is om maatwerk te leveren.

Alle ontwikkelingen die de gecoachte met een grote afstand tot de arbeidsmarkt doormaakt, zijn er om uiteindelijk weer mee te doen of aan het werk te gaan. Als jobcoach vind ik dit ontwikkelingsproces mooi om te zien. Als de gecoachte start met zijn werkzaamheden bij de werkgever, maak ik samen met de gecoachte en de werkgever duidelijke afspraken om de start tot een succes te maken.