/Marloes
Marloes 2019-04-08T09:25:41+00:00

Marloes van der Horst

Mijn naam is Marloes van der Horst. Ik ben werkzaam als HR-adviseur bij Van der Horst & Starke.

Ik heb ruim 11 jaar ervaring als HR-adviseur. Ik heb de deeltijdstudie hbo-personeel & arbeid (Saxion) gevolgd en ben tegelijkertijd aan de slag gegaan op de personeelsadministratie bij Yunio (waar ik in het kader van mijn mbo-opleiding stage had gelopen). Door middel van een interne sollicitatie ben ik na 2,5 jaar gaan werken voor Sensire als personeelsadviseur/opleidingsadviseur en heb ik mijn studie afgerond. Na zo’n 2 jaar werkzaam te zijn geweest voor Sensire was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging omdat ik ook wel graag eens voor een ander soort organisatie werkzaam wilde zijn. Ik vond deze uitdaging bij de Inclusief Groep in Nunspeet. Inmidels werk ik daar alweer ruim 9 jaar. Omdat ik graag leer en mezelf wil blijven ontwikkelen vond ik het in 2014 tijd voor nog een studie en in april 2016 heb ik mijn diploma gehaald voor de hbo-opleiding opleidingskunde (aan de HAN).

Inmiddels is het tijd voor de volgende uitdaging en daarom ben ik per 1 september 2016 in dienst getreden bij Van der Horst & Starke.

Bij Van der Horst & Starke ben ik werkzaam binnen de b.v. personeelsdiensten. Ik houd me bezig met zowel de tak detacheren als de tak HR-advies. Op de site kun je lezen wat dit precies inhoudt.

Ik heb enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging en mocht je vragen hebben over de dienstverlening binnen de b.v. personeelsdiensten, schroom dan niet om contact op te nemen!