/Matthijs
Matthijs 2018-09-27T15:24:28+00:00

Tel. 06 18886958

Matthijs van de Geest

Hoi! Ik ben Matthijs van de Geest en samen met mijn vrouw woon ik in Kampen. Begin 2019 hopen wij ons eerste kindje te verwelkomen.

Van jongs af aan heb ik al een grote passie voor sport, met name voor voetbal. Het was voor mij dan ook vanzelfsprekend om een sportgerelateerde opleiding te gaan volgen. Na het behalen van diverse diploma’s in deze branche ben ik Sociaal Pedagogische Hulpverlening gaan studeren. De voornaamste reden hiervoor was, dat ik graag wat wil betekenen voor mijn medemens.

De afgelopen jaren merkte ik dat ik de ambitie kreeg om sport te combineren met hulpverlening en coaching. Sinds 2018 werk ik daarom als zelfstandig ondernemer binnen mijn eigen bedrijf ‘That’s the Spirit: Sport & Coaching’. Daarnaast ben ik vanaf 1 september 2018 in dienst bij Van der Horst & Starke en ook daar houd ik me bezig met diverse sportprojecten. Ik begeleid mensen in het fysiek en mentaal fitter worden zodat ze uiteindelijk de stap naar werk kunnen zetten. We werken daarbij ook aan andere doelen, zoals: zelfredzaamheid vergroten, meer structuur en ritme krijgen, zelfvertrouwen opbouwen, versterking van sociale vaardigheden, et cetera.

Ik hoop dan ook een positieve bijdrage te kunnen leveren aan onder andere de projecten ‘Kampen/ Dronten in beweging naar werk’!