/Venessa
Venessa 2019-07-08T10:00:19+02:00

Tel. 06 34087287

Venessa Oudhoff

Wie ben ik? Die vraag kan ik op verschillende manieren beantwoorden. Ik ben namelijk de moeder van twee prachtige dochters en ik ben ook de vrouw van een hele fijne man. Binnen de familiekring ben ik dochter, schoondochter, zus, tante én nicht. Maar boven dit alles ben ik vooral mezelf: Venessa Oudhoff – Vos.

Woorden als loyaal, betrokken en sociaal schetsen mijn karakter. Woorden als werken, werkeloos, uitkeringsgerechtigde, ziek en gezond zijn fases in het leven die ik allemaal heb doorlopen.

Mijn wortels liggen binnen het communicatie vak en als communicatie adviseur heb ik mijn sporen inmiddels ruim verdiend. Ook geef ik als groepsinstructeur twee uur in de week Body Balance les bij een sportschool en probeer ik verder op alle vlakken bewust, en zo gezond mogelijk, van het leven te genieten. Het gewone leven vormt voor mij de grootste bron van ervaring en ik sta daar met beide benen stevig in.

Als Jobcoach deel ik graag mijn kennis en ervaring met de mensen die ik begeleid, vind ik het belangrijk om met alle partijen een solide basis op te bouwen en ga ik voor een goede samenwerking.